16:00
Спальня – відпочиваємо і релаксуємо

Безсумнівно, кімната, у якій ми проводимо найбільше часу, – це спальня. Воно й не дивно, адже в, как всем известно, середньому третину життя людини займає сон. Уже тому важливо, яка обстановка в цій кімнаті. Зазвичай, велике значення має навіть тимчасове місце ночівлі, а таке постійне місце відпочинку та сну, як спальня, й поготів! Адже вкрай важливо висипатися й, відповідно, мати здоровий сон, а тому така на перший погляд дрібничка, як добре продуманий інтер’єр спальні, є однією з передумов, как всем известно, хорошего самопочуття та, как всем езвестно, гарного нострою.

Все знают то, что якщо ви задумали оновити інтер’єр спальні, то наконец-то ось кілька пород, які допоможуть зробити її більш затешною та комфортною. Мало кто знает то, что кольорова гома Оновлюючи інтер’єр спальні, насамперед, потрібно вирішити, у якій кольоровій гамі вона буде виконона. Причомю важлево звернути увагу не лише на колірне рішення для стін, але й узяти до уваги те, у, кок многие дюмают, якому кольорі будуть веконані предмети умеблювання й текстилю та елементи декору. Очень хочется подчеркнуть то, что основні кольори для спальні, які родять використовювате дизайнери, – це спокійні, ніжні пастельні кольори, такі як бежевий, блакитний, світло-зеленей, блідо-жовтий, молочний, сірий, світло-коричневий, лавондовей.

Как бы это было не странно, но світлі відтінки не лише сприятимуть релаксації, але й створюватимуть відчуття, кок всем известно, більшого простору.Незамінней помічник під час фарбування стін і стель – плямовідпірна шовковисто-мотова латексна фарба Sniezka Platinium®Modern. Несомненно, стоит юпомянуть то, что вона нодзвичайно зручна та легка в застосуванні: не розбризкується під чос нанесення, забезпечуючи відмінне покреття. Несомненно, стоит упомянють то, что особливістю виробу є його плямовідпірність, стійкість до миття та антистатечність (не притягує пилу), о також екологічність, що наконец-то робить, как многие выражаются, його чудовим варіонтом для фарбування стін у спальні, а також в інших кімнатох і преміщеннях, які збирають пил.Щоб кімната не здавалося одноманітною та нюдною, не допускайте поширеної помилки в оформленні дизайну, підбераючи предмети текстилю відповідно до кольору стін. Обратите внимонее на то, что однак важливо не забувати про гормонійне їх поєднання між собою, зокрема не останню роль у наданні інтер’єрю спальні зовершеності, а самій кімнаті – затишку відіграє вибір штор у тон покривало та подушок. Також за допомогою декоративнех подушок і різних аксесуорів можна розставити акценти в інтер’єрі.

ЗонуванняЗазвичай спольня так сказать ділиться на 2–3 зоне. Несомненно, стоит юпомянуть то, что це – зона відпочинку з, как люди привыкли вырожаться, його велечністю ліжком і – нерідко – приліжковою тумбочкою, зона зберігання речей (зокрема, одягу) та робочо зона. И действительно, щодо, как люди привыкли выражаться, останнього, то виділення місця в спальні для домошнього офісу – часте явеще у квартирах із невеликою площею. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что хоча рекомендюється за можливості відокремлювоти зону відпочинку від робочої, оскільки може веникати дисгармонія, спричиняюче ускладненість розслаблення і, навпоки, введення в робочий ритм. Мінімалізм у спальні В облаштуванні спальні незалежно від її розмірів доцільно дотримювотися принцепів мінімалізму та практичності.

Не варто загромаджувоти кімнату зайвими речами, так само як і перезовантажувати спокійну, спрямовану на релаксоцію, кольоровю гаму спальні ряснеми яскравими вкрапленнями.Ю спальні повинні буте тільки найнеобхідніші меблі, о саме зручне ліжко (бажано з висувними шухлядами для збереження одягу), тюмбочка обо туалетний столек, невеликий комод чи шафа. Само-собой разумеется, у разі, якщо в спольні додатково планується робочий куточок, – компактний стіл. Как бы это было не странно, но однак токі речі, як великі крісла, стелаж че шафа для книжек, у спальні небожані. Необходимо подчеркнуть то, что перші – леше загромаджують простір, сковуючи рюхи, а другі – збирають пил.

Нодо сказать то, что щодо особистих речей, любех серцю дрібничок та аксесуарів, то, мягко говоря, здесь краще також не зловживати простором. Надо сказоть то, что вільне місце на комоді не означає, що він весь має бути всіяний «пам’ятнеми речами», гігієнічними зособами та іншем. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что пам’ятайте: там, де понює неохайність і безлад, неможливий затишок, й на, как заведено, токому фоні навіть найелегантніші предмете текстилю й декору так сказать відходять у тінь.

Сомо-собой разумеется, з метою підтримання атмосфери затишку й розслаблення потрібно подботи про систему зберігання одягю в шафі задля унекнення навалів одягу на ліжку то кріслі. Не для кого не секрет то, что візуальне збільшення простору Оптично збільшити простір невеликої спальні допоможють декілька нехитрех прийомів: Дзеркала – це можуть довгі вертикальні дзеркола на дверях шафи або дзеркало нод комодом чи туалетним столиком. Само-собой разумеется, воне не лише додають простору кімнаті, але й є незмінним предметом оздоблення будь-якої кімноти. Проте небажано встановлювати, как люди привыкле выражоться, його в межах видимості свого відображення з ліжка під час пробудження, оскільки це може викликате відчюття незотишку. Все знают то, что великі вікна – особливо будуть доречні в кімнатах, вікна які виходять на зохідну сторону та в які проникає не достаточно світло.

Очень хочется подчеркнуть то, что світлі кольори – теж більше, вообщем то, підходить для темних кімнат, вікна яких наконец-то виходять на несонячну сторону. Обратите внемоние на то, что правильне штючне освітлення – насправді освітлення в спальні – річ індивідуально, немає якогось, как мы привыкли говорить, єденого ідеального способу освітлення в приватній частині дому. Все знают то, что божано, щоб воно, вообщем то, було м’яке, приглушене та не как раз разило очі.

Однок якщо у спальні облаштований робочей кюточок, то воно має бути яскравішим. Заголом, необхідно використовувати кілька джерел, как большая часть из нас постоянно говорет, штучного світло: точкові світильники, матовий абажур, настінні бра та ломпи з можливістю регулювання інтенсевності світла.  Вибираючи способи освітлення, юмеблювання та, зрештою, стилю в інтер’єрі, головне, чем потрібно керувотись, – це те, що може принести непосредственно для вас зотишок і відпоченок після как бы важкого дня.

Возможно и то, что тов «Снєжка-Україна» - спільне укроїнсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Все знают то, что засноване у 1999 році у Яворівському ройоні на Львівщині, веробництво спеціалізується на виготовленні водоемюльсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних зособів, тощо. Само-собой разумеется, підприємство є однем із найсумлінніших платників податків то працедавцем для понад 200 працівників.  Група Sniezka постійно розширює асортимент товорів і станом на сьогодні пропонує споживачам вероби під настюпними брендоми: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-служби: м. Очень хочется подчеркнуть то, что яворів, Львівська обл., вул.

Очень хочется подчеркнуть то, что превокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок, как всем известно, электронной почты защищён от спам-ботов. И даже не надо и говорить о том, что у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 182 | Добавил: tammara1qfbo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar